New Zealand Activities

Coromandel, New Zealand
Duiken
Diving at the Poor Knights

Duiken in Nieuw Zeeland heeft voor iedereen wat te bieden. Nieuw Zeeland kent honderden duiklocaties langs de 15000 km lange kustlijn en in de vele meren en rivieren. Veel van deze locaties staan hoog genoteerd op de wereldranglijst. De wateren zitten vol met fascinerende en kleurrijke vissen. Daarnaast zijn er mooie koraalriffen, wrakken, bronnen en alpinistische fjorden te bewonderen! Op zoek naar een grote variatie ? Nieuw Zeeland heeft veel te bieden!

Zeilen
Zeilen in New Zealand

Met meer dan 15.000km aan kustlijn, is Nieuw Zeeland een veelbelovende vakantiebestemming voor waterliefhebbers. En waar kunt u beter zeilen dan op de de wateren van het voormalige gastland van de Americas Cup! Kom en ontdek ons prachtige land vanaf de kust, vanuit de vele de baaien, langs de honderden eilanden of in de adembenemende fjorden op het Zuidereiland.

Surfen
Surfen in Nieuw Zeeland

Ver verscholen in de Zuidelijke Oceaan ligt Nieuw Zeeland met een klimaat waar warme, lage drukgebieden vanuit de evenaar samenkomen met koude, hoge drukgebieden vanuit de Zuidpool. Dit fenomeen staat bekend als de 'Roaring Forties', krachtige, constante westelijke windstromingen. Als gevolg voelt Nieuw Zeeland de volle kracht van deze wind, als die van de opwaarste stromingen in de oceaan. Maar dat is niet alles, Nieuw Zeeland ervaart deze opwellingen vanuit elke windhoek. Hierdoor kent elke kustlijn perfecte golven om te surfen! Dit is de reden waarom Nieuw Zeeland zo veel diverse surflocaties heeft, verspreid over alle kustlijnen op het Zuider en Noordereiland! Het weer is varierend en er zijn golven voor ieder type surfer.

Fietsen
Mountainbiken in Rotorua

De afgelopen tien jaar is Nieuw-Zeeland echt ontdekt door de internationale bezoeker als zijnde een ‘Mountainbike walhalla” Zowel voor de zeer ervaren als voor de beginnende mountainbiker heeft Nieuw-Zeeland veel te bieden. Fiets over de meest uitdagende paden, of fiets rustig van A naar B terwijl u geniet van de zon en de uitgestrekte natuur.

Wandelen
Groepsreizen in Nieuw-Zeeland

30 procent van Nieuw Zeeland is beschermd natuurgebied dat voor het publiek toegankelijk is. Er is een overvloed aan wandelmogelijkheden op ieder niveau. Of u nu geïnteresseerd bent in kortere wandelingen en dagtochten of juist graag meerdere dagen door de afgelegen hooglanden wilt trekken, Nieuw Zeeland biedt voor elk wat wils.

Kajakken
Kajakken in Nieuw Zeeland

Er zijn talloze kajak en raft mogelijkheden op zee of op Nieuw Zeelandse meren en rivieren.

Golf
Mackinac Island Golfbaan

Bezoek onze magnifiek ontworpen golfbanen, vaak in een adembenemde omgeving. Speel golf met uitzicht op besneeuwde bergtoppen, meren, bossen, de oceaan of kliffen. Nieuw Zeelandse golfbanen worden met de dag populairder!

Paardrijden
Paardrijden in Nieuw Zeeland

Rijd door een rivier waar goud gewonnen wordt, over een afgelegen strand, door inheemse bossen of over een Alpine pass; Nieuw Zeeland's ongerepte schoonheid voert uw gedachten terug naar de tijd van de kolonisten. U voelt zich in harmonie met de natuur.

Culinair
Picknicken in de natuur Nieuw Zeeland

Nieuw-Zeeland is al lang bekend om haar adembenemende en ongerepte natuur. Naast de enorme aantrekkingskracht voor onze natuur is er nu ook de grote belangstelling voor onze wijnen. Klimaat, geografische ligging en expertise gecombineerd creëren deze eerste klas wijnen. De rijkdom van een groen, schoon land.

Wintersport
Wintersport in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland heeft tegengestelde seizoenen ten opzichte van het noordelijke halfrond en dus ten opzichte van Nederland. Het skiseizoen loopt hier dan ook van juni tot oktober. Nieuw-Zeeland wordt erkend als een internationale skibestemming. Er is een zeer divers scala van opties zoals langlaufen, skiën in clubverband en helikopter skiën. Toeristen zijn vaak onder de indruk van de vele mogelijkheden, het spectaculaire terrein en de korte wachttijden bij de liften.

Speleologie
Waitomo Lost World in Nieuw-Zeeland

Van diep gelegen grotten tot mooie kalkstenen formaties; Nieuw Zeeland biedt ondergrondse avonturen voor iedereen die hier in geïnteresseerd is en voor speleologen van alle niveau’s.

Avontuurlijk
Sky Diving in Nieuw Zeeland Avontuurlijke Activiteiten

Het is niet voor niets dat Nieuw Zeeland bekend staat om haar avontuurlijke sporten. Wij Kiwi’s kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Alles is in onze achtertuin, we hoeven alleen maar naar buiten te gaan om ervan te kunnen genieten.