Duiken in Nieuw Zeeland

Diving in New Zealand

Voor ieder wat wils

Duiken in Nieuw Zeeland heeft voor iedereen wat te bieden.Nieuw Zeeland kent honderden  duiklocaties  langs de 15000 km lange kustlijn en in de vele meren en rivieren. Veel van deze locaties staan hoog genoteerd op de wereldranglijst.

De wateren zitten vol met facinerende en kleurrijke vissen. Daarnaast zijn er mooie koraalriffen, wrakken, bronnen en fjorden te vinden! Op zoek naar een grote variatie? Nieuw-Zeeland heeft veel te bieden!

 De Nieuw Zeelandse wateren bieden vele mogelijkheden voor alle niveaus.

Duiken in de Coromandel.


De Nieuw Zeelandse wateren zijn nog ongerept en de overvloed aan maritiem leven is ronduit indrukwekkend!

Precies tussen de evenaar en de Zuid Pool ligt Nieuw Zeeland, dit zorgt ervoor dat de wateren en het weer mild zijn. Onder zeeniveau vindt u een bijzondere en indrukwekkende wereld. Koraalriffen, zeewier en diverse vulkanische gesteentes.

scuba-diving-north-island-new-zealand.jpg

 

Een van de meest unieke duiklocaties is het glasheldere water van de Poor Knights Island Marine reserve. Met een gigantisch grote variatie aan vissen, waaronder vele tropische soorten, staat het gebied genoteerd als een van de beste duiklocaties op de lijst van Jacques Cousteau.

Andere geweldige duiklocaties zijn de Bay of Islands, het spectaculaire Fiordland en Stewart Island met zijn adembenemende zeewier en gigantische Paua (oesters). De vele toegankelijke wrakken langs de Nieuw Zeelandse kustlijn bieden speciale duikmogelijkheden, net als de vele zoetwatermeren.

GLOBAL DIVE

Ons zusterbedrijf, Global Dive, is een PADI Resort lid en traint PADI, TDI en SDI cursussen in Nieuw Zeeland. Leer duiken of perfectioneer uw vaardigheden terwijl u in Nieuw Zeeland bent. Zo geniet u in volle teugen van onze prachtige duikplekken

Ons Nieuw Zeelandse duik centrum - Global Dive, Auckland

Global Dive
Westhaven marina
Auckland, New Zealand
 

Packages Introduction: 

Selecteer uw ideale duikbestemming als aanvulling voor uw autoreis of vraag naar een op maat gemaakte duikvakantie:

Machine name: 
duiken