Zeilen in Nieuw Zeeland

Bay of Islands Zeilen in Nieuw Zeeland

Voor ieder wat wils

Het maritieme reservaat, the Bay of Islands, Hauraki gulf en de Marlborough Sounds vallen onder de beste bestemmingen voor een zeilvakantie! Auckland heeft haar titel 'City of Sails' welverdient, met de meeste boten per hoofd van de bevolking!

sailing-auckland-new-zealand.jpg

Zeilen in de Hauraki Gulf

De kustwateren zijn vol met kleurrijk, facinerend zeeleven en het heldere water zorgt ervoor dat alles goed zichtbaar is. Er zijn subtropische riffen, wrakken, waterbronnen en fjorden. Houdt u van duiken? Nieuw Zeeland biedt een rijke variatie in duiken; dit is de perfecte kans om ook de onderwaterwereld te ontdekken!

sailing-shoes.jpg

sailing-north-island-new-zealand.jpg

Met meer dan 15.000km aan kustlijn, is Nieuw Zeeland een veelbelovende vakantiebestemming voor waterliefhebbers. Waar kunt u beter zeilen dan op de de wateren van het voormalige gastland van de Americas Cup! Kom en ontdek ons prachtige land vanaf de kust, vanuit de vele de baaien, langs de honderden eilanden of in de adembenemende fjorden op het Zuidereiland.

De meest populaire zeillocaties in Nieuw Zeeland zijn de Bay of Islands en Auckland op het Noordereiland en de Marlborough Sounds in het noorden van het Zuidereiland

abel-tasman-sailing-new-zealand.jpg

Machine name: 
zeilen