Wandelen
in Nieuw Zeeland

Milford Track, wandeltocht in Nieuw-Zeeland

Voor ieder wat wils

new-zealand-hiking-cane.png30 procent van Nieuw Zeeland is beschermd natuurgebied dat voor het publiek toegankelijk is. Er is een overvloed aan wandelmogelijkheden op ieder niveau. Of u nu geïnteresseerd bent in kortere wandelingen en dagtochten of juist graag meerdere dagen door de afgelegen hooglanden wilt trekken, Nieuw Zeeland biedt voor elk wat wils.

Nieuw Zeelands Nationale Parken zijn in heel het land te vinden. Voor sommige beroemde wandelingen is veel belangstelling en deze trekken grotere groepen wandelaars aan. Minder bekende routes, zoals de Lake Waikaremoana wandeling met gids zijn verlaten juweeltjes; weg van de drukte en midden in ongerept Nieuw Zeeland. Met letterlijk honderden wandelopties is er iets voor ieder wat wils en voor elk niveau van fitheid.

Onze wandeltochten nemen we u mee naar Nieuw Zeeland's beste en mooiste nationale parken en reservaten. Wandel over vulkanen en langs de kustgebieden waar ons land zo beroemd om is. Ervaar de natuur zoals zij behoort te zijn; puur en ongerept. Bekijk vogels en andere wilde dieren in hun natuurlijke omgeving. Meerdaagse tracks zoals de Milford Track, Hollyford Track, Routeburn Track en Queen Charlotte Trackk zijn geschikt voor wandelaars van alle niveaus. Er zijn ook een groot aantal wandelingen van een dag zoals the Tongariro Crossing voor diegenen die liever een kortere wandeling willen maken.

walk-home2.jpg

Let op: Vanwege de toenemende populariteit van deze wereldbekende wandelingen is het verstandig zo vroeg mogelijk te boeken. Vooral als u van plan bent om de Milford, Routeburn of Hollyford track te gaan wandelen tussen oktober en april


Hiking Equipment

Accommodatiemogelijkheden zijn alleen beperkt door uw verbeelding. U kunt kiezen voor rustiek kamperen. U kunt slapen in een van de 1000 hutten. Maar u kunt ook kiezen voor de relatieve luxe van een wandeling onder begeleiding van een gids, inclusief alle maaltijden en accommodatie.

Welke wandeling u ook kiest, wij vragen u de New Zealand Environmental Care Code in acht te nemen. Dit is een eenvoudige checklist met 10 punten die het plezier van onze ongerepte natuur waarborgen en om deze veilig te stellen voor toekomstige generaties!

 Experience stunning views in an environment free of danger.

  Ervaar prachtige uitzichten
  in een omgeving
  geheel vrij van gevaar.stone

Packages Introduction: 

Onze wandeltochten nemen u door Nieuw Zeelands mooiste nationale parken en reservaten, maar ook langs de vulkanische en de kustlocaties waar ons land zo beroemd om is.

Ervaar de natuur zoals deze zou moeten zijn - puur en zuiver, vol van leven! Meerdaagse wandelingen zoals de Milford Track, Hollyford Track, Routeburn Track en de Queen Charlotte Track zijn geschikt voor alle niveaus. Er zijn ook vele eendaagse wandelingen mogelijk zoals de Tongariro Crossing.

Machine name: 
wandelen