Skiën & Snowboarden
in Nieuw-Zeeland

IJsklimmen Fox Glacier, Westkust

Voor ieder wat wils

Nieuw-Zeeland heeft tegengestelde seizoenen ten opzichte van het noordelijke halfrond en dus ten opzichte van Nederland. Het ski seizoen loopt hier dan ook van mei tot oktober. Nieuw-Zeeland wordt erkend als een internationale skibestemming. Er is een zeer divers scala van opties zoals commercieel, langlaufen, skiën in clubverband en helikopterskiën. Toeristen zijn vaak onder de indruk van de vele mogelijkheden, het spectaculaire terrein en de korte wachttijden bij de liften.

Snowboarding BootsOf u nu op de hellingen van Mount Ruapehu op het Noordereiland staat of op de hellingen rond Queenstown, Wanaka of Mount Hutt op het Zuidereiland; Nieuw-Zeeland biedt u enkele van de mooiste skigebieden ter wereld!

De meeste skigebieden zijn ook uitstekend geschikt om te Snowboarden. Bovendien zijn er fantastische natuurlijke en kunstmatig gecreëerde half-pipes, special aangelegde snowboardpistes en schitterende off-pistes met poedersneeuw. Voeg hierbij een lekker zonnetje toe, en u waant uzelf in een sprookje.

Sign

Als u op zoek bent naar een meer extreme en unieke ervaring dan mag u het helikopterskiën niet missen. Eerst een adembenemende vlucht over en rond de majestueuze Zuidelijke Alpen gevolgd door een ski- of snowboard-tocht ver van de skigebieden. Geniet van de adembenemende schoonheid van de Zuidelijke Alpen van Nieuw-Zeeland, ze zijn gewoon fantastisch! snowsportshome3-sml.jpg

Vanuit Aoraki/Mount Cook kunt u een helikoptervlucht maken naar de top van de spectaculaire Tasman gletsjer. U gaat op de ski's weer naar beneden. Deze 10 km lange afdaling gaat langs de torenhoge pieken van Nieuw-Zeeland's hoogste Alpengebied. 

Kaart van Wintersport plaatsen in Nieuw Zeeland

Packages Introduction: 

Afhankelijk van uw interesses kunnen we u een standaard pakket aanbieden, of een reisplan creeren aangepast aan uw wensen.

Machine name: 
wintersport