Nieuw Zeeland Groepsreizen

Nieuw Zeeland groepsreizen

Als u op zoek bent naar een Rondreis door Nieuw Zeeland, zoek dan niet verder!

Wij bieden u verschillende opties voor rondreizen aan, passende bij uw wensen en budget.

Selecteer een van de soorten groepsreizen die hieronder staan om uit te zoeken welke opties beschikbaar zijn voor u! Of contacteer ons voor meer informatie.

Als u liever op eigen houtje reist bekijk dan onze autoreizen. Een van onze ervaren reis consulenten kan uw reis naar Nieuw Zeeland geheel aan uw wensen en budget aanpassen.

Swimming with Hector Dolphins
Een ervaring die uw leven doet veranderen. Ga mee en kom persoonlijk dichtbij deze magnifieke zeedieren!
New Zealand adventure tours
Onze Avontuurlijke Rondreizen en de Lord of the Rings Thema rondreizen zijn ontwikkeld voor degenen met een passie voor sport of een hobbie en voor degenen die Nieuw Zeeland willen ontdekken met mensen met dezelfde interesses.
Bush Walking in New Zealand
Ervaar Nieuw Zeeland met een luxueuze bus, ervaren chauffeur en de perfecte balans tussen bezichtigen en vrije tijd!
New Zealand small group tours
Rondreizen in een kleine groep is een geweldige manier om Nieuw-Zeeland te ontdekken. De kleine groep en een ervaren en deskundige gids maken de ervaring uniek en persoonlijk. De grootte van de groep ligt tussen de 8 en 18 personen. U heeft ruim de tijd om elke bestemming optimaal te ervaren. Er reist een ervaren gids mee die alles regelt zodat u volledig kunt genieten van alles dat Nieuw-Zeeland te bieden heeft! New Zealand Kleine Groepen Rondreizen »