Avontuurlijke Rondreizen

Wat uw interesses ook moge zijn, wij hebben voor iedereen een passende avontuurlijke groepsreis beschikbaar. Ze variëren van 1 dag tot een maand en activiteiten zijn onder andere wandelen en fietsen maar ook helikopter-raften.

Adventure Tours in New Zealand Deze groepsreizen zijn ideaal voor mensen die alleen reizen, voor koppels of voor een groep vrienden. Het is een goede manier om het meeste uit Nieuw Zeeland te halen en fantastisch om nieuwe mensen te leren kennen.

Bekijk de reizen hieronder en vertel ons waarin u geïnteresseerd bent door het invullen van ons aanvraagformulier. Wij zullen snel contact met u opnemen aangaande beschikbaarheid en met de antwoorden op uw eventuele vragen.

Als u zelf een groep mensen heeft die geïnteresseerd is in een bepaalde activiteit of uitdaging laat ons dan speciaal voor u een reis samenstellen. Wij kunnen een reis samenstellen binnen ieder budget. Neem contact met ons op of vul het aanvraagformulier in. We helpen u graag!

Verberg allen

Avontuurlijke reizen die we aanbieden:

Lord of the Rings Groepsreis - 14 Dagen

Groene fluwelen heuvels. Uitgestrekte bergketens bedekt met sneeuw die verdwijnen in paarse mist bij zonsondergang. Oneindig diepe meren met zilveren oppervlaktes die de prachtige hemel reflecteert. Eeuwenoude bomen waarvan de hoge toppen zwaaien in de wind. De zon op de wolken, nevel stuift boven de rivieren, heldere luchten of donderende wolken. De kreet van een havik op weg naar huis. Dit is Nieuw Zeeland, dit is: “Middle Earth”.

Meer over de Lord of the Rings Groepsreis
Lord of the Rings Zuidereiland - 10 Dagen

Deze Lord of the Rings reis neemt u naar alle plekken waar anderen alleen maar van kunnen dromen. Groene fluwelen heuvels. Uitgestrekte bergketens bedekt met sneeuw die verdwijnen in paarse mist bij zonsondergang. Oneindig diepe meren met zilveren oppervlaktes die de prachtige hemel reflecteert. Eeuwenoude bomen waarvan de hoge toppen zwaaien in de wind. De zon op de wolken, nevel stuift boven de rivieren, heldere luchten of donderende wolken. De kreet van een havik op weg naar huis. Dit is Nieuw Zeeland, dit is: “Middle Earth”.

Meer over de reis LOTR Zuidereiland
Zuidereiland Actief - 11 Dagen

Een reis naar verborgen plekken, waar wilde dieren spelen in een prachtig berglandschap. In deze kleine groep kunt u goed genieten van de rust en de magische bergketens. Zwem in een kristalhelder meer, wandel, kajak en kampeer in het zuiden van het Zuidereiland.

Meer over deze Avontuurlijke Rondreis
Westkust Wildernis Safari - 11 Dagen

Een unieke kans om volledig te worden omgeven door de ongerepte wildernis van de Westkust. Wandel door regenwouden, bezoek een zeehondenkolonie, zit in natuurlijke hotpools onder majestueuze bergen, bezoek gletsjers en kajak op een gigantisch meer. Totale diversiteit over de lengte van de Westkust. Inclusief drie meerdaagse wandelingen. Deze reis eindigt in Queenstown.

Meer over de Westkust Wildernis Safari
Vulkanen en Regenwoud - 10 Dagen

Kom dicht bij Nieuw Zeelandse vulkanen en wandel door oeroude regenwouden. Beklim bergen en ga op meerdaagse wandeltochten, maar geniet vooral van de prachtige locaties en ervaar de overweldigende natuur. 

Meer over de Vulkanen en Regenwoud Rondreis
Het Tropische Noorden - 6 Dagen

Bereik het uiterste puntje van Nieuw Zeeland. Wandel langs de prachtige kust. Kajak rond vulkanische gebieden en bossen van mangrove. Probeer te zandboarden op enorme duinen, snorkel in kristalhelder water, kampeer op afgelegen plekken en bewonder de grootste Kauri boom van Nieuw Zeeland.

Meer over Het Tropische Noorden

Als u zelf een groep mensen heeft die geïnteresseerd is in een bepaalde activiteit of uitdaging laat ons dan speciaal voor u een reis samenstellen. Wij kunnen een reis samenstellen binnen ieders budget. Neem contact met ons op of vul het aanvraag formulierin. We helpen u graag!

Doe nu uw aanvraag, en onze Nieuw Zeeland reis specialist zal binnen 24 uur een persoonlijk reisvoorstel voor uw unieke reis maken. En dat geheel GRATIS!

Waarom wij denken

dat we het beter doen

Ontdek het zelf! ›