Begeleide Groepsreizen

Als u liever niet in een eigen auto rondreist, is de begeleide groepsreis misschien een goede optie voor u. Wij bieden u een andere manier van rondreizen aan. Cliënten die u voor zijn gegaan noemen onze manier van het organiseren van reizen comfortabel, persoonlijk, veilig, gezellig en behulpzaam met de persoonlijke service die u van ons mag verwachten bij alles wat u nodig heeft.

Escorted Group Tours in New ZealandVolledig begeleide Rondreizen houdt het volgende in:

  • De perfecte balans tussen bezichtigen en vrije tijd
  • Rondreizen zonder rompslomp
  • Luxueuze busreizen met air conditioning
  • Een ervaren chauffeur en tour begeleider
  • Gegarandeerde vertrekdata
  • Kwalitatieve diners

Al onze tour begeleiders hebben grote historische en culturele kennis, u zult dus alles te weten komen over Nieuw Zeeland en haar historie. Onze ervaren chauffeurs zorgen dat u veilig op de plaats van bestemming aankomt. De accommodaties worden gekozen op basis van kwaliteit. Overdag geniet u van alle bezichtigingen en 's avonds van een goede nachtrust. 's Ochtends krijgt u een uitgebreid ontbijt en in de avond  een driegangen diner of een uitgebreid luxe buffet. Er wordt ook vrije tijd ingepland zodat u naast alle hoogtepunten ook zelf op ontdekkingsreis kunt gaan. Dat is wat reizen met First Light Travel bijzonder maakt.

Bekijk onderstaande rondreizen en laat ons weten in welke u geïnteresseerd bent door ons aanvraag formulier in te vullen. We nemen binnen 24 uur contact met u op over beschikbaarheid en om eventuele vragen te beantwoorden.Onderstaande lijst is slechts een kleine selectie van de beschikbare rondreizen. Er zijn vele andere begeleide groepsreizen mogelijk, als u niet precies vindt wat u zoekt vraag dan dan naar de mogelijkheden.

Verberg allen

Begeleide rondreizen die we aanbieden:

Nieuw Zeeland Avontuur - 18 Dagen

First Light Travels 18 daagse Avontuurlijke rondreis door Nieuw Zeeland, bezoek het Noorder- en Zuidereiland met waaronder plaatsen als Bay of Islands, Auckland, Rotorua, Christchurch, Milford Sound en vele anderen plaatsen. 

Meer over de Nieuw Zeeland Avontuur Rondreis
Ervaar Nieuw Zeeland - 18 Dagen

Spectaculaire uitzichten over de bergen, glinsterende watervallen, regenwouden, ruige kustlijnen, spuiende geisers, walvissen, zeehonden, Maori cultuur, wildwater raften, treinen en zeilboten. We zullen u niet teleurstellen in het laten ervaren van al het moois dat Nieuw Zeeland te bieden heeft gedurende deze reis. 

Meer over Ervaar Nieuw Zeeland
Hoogtepunten Nieuw Zeeland - 15 Dagen

Dit is de rondreis dat geen enkele bezienswaardigheid of ervaring overslaat. Bay of Islands. Auckland. Rotorua. Christchurch. Franz Josef Glacier. Milford Sound. Queenstown. Dunedin. Mt. Cook. Meren. Bergen. Oceaan. Treinen. Boten. Wijngaarden. Walvissen. Zeehonden. Maori cultuur en geschiedenis. 

Meer over de NZ Hoogtepunten Rondreis
Nieuw Zeeland Panorama - 15 Dagen

Neem plaats, ontspan en geniet van de spectaculaire uitzichten die we passeren. Van het Noordereiland naar het Zuidereiland. Uitzichten volgen elkaar op, oerbossen en oceanen, bergen en meren, gletsjers en geisers, walvissen en gloeiwormen. Ervaar het allemaal in Nieuw Zeeland in 1 rondreis. 

Meer over de NZ Panorama Rondreis
Northern Experience - 8 Dagen

Als u maar een paar dagen hebt om het Noordelijke eiland te bezichtigen dan is dit de perfecte rondreis voor u. U begint in Auckland, gevolgd door een cruise door de Bay of Islands, de spuitende geisers van Rotorua,  ontdek gloeiworm grotten en ervaar de Maori cultuur voordat de tour eindigt in Wellington. Of doe de omgekeerde versie! 

Meer over de Northern Experience Rondreis
Spectaculaire Treinreizen - 15 Dagen

Van de oeroude Franz Josef gletsjer tot de unieke schoonheid van de Bay of Islands. Van de mysterieuze pracht van de Milford Sound tot de sensationele modderpoelen en geisers in Rotorua; er is werkelijk geen land zo uniek en veelzijdig als Nieuw Zeeland!

Meer over de Spectaculaire Treinreis
Rail, Cruise & Coach - 19 Dagen

Van de eersteklas schoonheid van de Bay of Islands, de sensationele modderpoelen en spuiende geisers in Rotorua tot de eeuwenoude gletsjers in de Zuidelijke Alpen en de mysterieuze omgeving van Milford Sound. Er is geen plek op aarde zo uniek als Nieuw Zeeland.

Meer over de Rail, Cruise & Coach Rondreis
Southern Experience - 10 Dagen

Reis van Christchurch naar Christchurch. In het begin reist u vanaf Christchurch naar Mt Cook. Aan het einde van de tocht reist u in de Tranzalpine trein door de Zuidelijke Alpen. Deze treinreis behoort tot de mooiste der aarde. Bezoek de mooiste bestemmingen op het Zuidereiland zoals  Franz Josef Glacier, Dunedin, Te Anau, Queenstown, Milford Sound en Punakaiki.

Meer over de Southern Experience Rondreis
Southern Explorer - 10 Dagen

Als u niet alle tijd van de wereld heeft, dan is deze rondreis over het Zuidereiland waarschijnlijk iets voor u. Van Christchurch reizen we naar Queenstown en zien we onderweg alle hoogtepunten. Daarnaast is er tijd voor een beetje avontuur!

Meer over de Southern Explorer Rondreis
Southern Wanderer - 7 Dagen

Geniet van de ultieme zomervakantie met enkele prijswinnende Coral Princess Cruises. De elegante omgeving, vriendelijke medewerkers en de kleine groepen verzekeren u van een persoonlijke en onvergetelijke ervaring.

Meer over de Southern Wanderer rondreis

Klik hier Voor een schema van al onze vertrek data van onze Begeleide groepsreizen.

Hebt u zelf een groep mensen en wilt u dat wij u helpen bij het plannen van uw reis? Vraag ons naar de volledig op maat gemaakte adviezen.

Doe nu uw aanvraag, en onze Nieuw Zeeland reis specialist zal binnen 24 uur een persoonlijk reisvoorstel voor uw unieke reis maken. En dat geheel GRATIS!

Waarom wij denken

dat we het beter doen

Ontdek het zelf! ›