Nieuw Zeeland Avontuur - 18 Dagen

Auckland naar Christchurch

Deze 18 daagse rondreis in een kleine groep door Nieuw Zeeland is een uitstekende manier om het land te ontdekken en ervaren, met vele spannende activiteiten, bezienswaardigheden en unieke ervaringen.  Geniet van deze reis vol avontuur en deel uw ervaringen met gelijkgestelde reisgenoten met dezelfde interesses en instelling. 

18 Daaagse rondreis van Auckland naar Christchurch Nieuw Zeeland
What's Included
 • Vliegveld transfers

 • Welkomst drankje

 • Reis in luxueuze bussen met air-conditioning en panorama ramen

 • Ervaren en professionele reisleiders en chauffeurs

 • Een hotel kamer voor 17 nachten met eigen faciliteiten

 • 17 maal ontbijt

 • 1 lunch 

 • 12 maal avondeten

 • Waitangi Treaty Reserve

 • Cape Brett 'Hole in the Rock'

 • Waitomo Glow Worm grotten

 • Experience The Realm of Tane

 • Maori Hangi en concert

 • Een rit in de Skyline Gondola

 • Thermal Reserve Rotorua

 • Bezoek aan Te Papa

 • Bezichtig Mt. Cook

 • Larnach Castle Dunedin

 • Cruise over Milford Sound

 • Franz Josef Glacier

 • De beroemde TranzAlpine Train

 • Punakaiki Pancake Rocks

 • Dag 1: Uw vlucht dient aan te komen voor 4 uur in Auckland

Het Reisplan

DAG 1
Aankomst in Auckland

‘Haere Mai’ … Welkom in Nieuw Zeeland

We treffen u op het vliegveld en brengen uw naar uw hotel. Bezichtig Auckland de rest van de dag tot de welkoms borrel in de avond met uw reisgenoten en tour begeleider. 

Accommodatie: Stamford Plaza, Auckland

DAG 2
AUCKLAND - BAY OF ISLANDS

We rijden over de Auckland Harbour Bridge langs de schilderachtige  Hibiscus Coast. We zullen onderweg stoppen voor een wandeling door een Kauri Tree Forest en Whangarei verkennen. Daarna rijden we door naar de Bay of Islands. Geniet van een prachtige cruise door de Bay of Islands naar Cape Brett en de 'Hole in the Rock'. Als laatst zullen we Urupukapuka verkennen voor we terug naar Paihia keren. 

Accommodatie: Copthorne Hotel & Resort, 2 nachten.  

DAG 3
Ontspannen in BAY OF ISLANDS

U bent vandaag vrij om invulling te geven aan uw dagbesteding om de Bay of Islands te ontdekken. Bekijk en zwem met dolfijnen, neem het veer naar Russel, rijdt over 90 Mile Beach, ga zeilen of kajakken en in de avond kunt u terecht in een van de vele restaurants die Paihia te bieden heeft.  

DAG 4
BAY OF ISLANDS - AUCKLAND

Vandaag krijgen we een rondleiding over de historische Waitangi Treaty Reserve en keren daarna terug naar Auckland.

Accommodatie: Stamford Plaza, Auckland, 2 nachten.  

DAG 5
AUCKLAND naar ROTORUA

Na het bezichtigen van de stad rijden we naar het zuiden langs de Waikato rivier richting Waitomo Caves. Hier zullen we de fantastische gloeiworm grotten zien. Daarna rijden we door naar Rotorua en zullen we een rondleiding langs alle meren houden. s' Avonds ervaren we de Realm van Ta-ne, een Maori cultuur ervaring met optredens en een Hangi diner. 

Accommodatie:Millennium Hotel, Rotorua, 2 nachten.  

DAG 6
ROTORUA

Neem de lift de heuvels in voor een ontbijt met uitzicht over de prachtige meren van Rotorua. Hierna gaan we naar de Agrodome Sheep Show en krijgen we een beeld van het leven van schapenhouders. Bezoek ook Te Puia en wordt rondgeleid door lokale Maori langs de geisers en warmwaterbronnen terwijl ze u alles vertellen over hun stam, rituelen en geschiedenis. U kun zelf invulling geven aan de middag.  

DAG 7
ROTORUA - WELLINGTON

Van de bergen rijden we richting de kust, we maken een korte stop bij de Huka Falls en bezoeken Taupo. We rijden verder door het Tongariro National Park, langs Manawatu en de Kapiti Coast. Tijdens de Wellington rondleiding hebt u uitzicht over de stad vanaf Mt. Victoria.

Accommodatie: Novotel, Wellington.

DAG 8
WELLINGTON - BLENHEIM

In de ochtend kunt u Wellington op uw eigen manier ontdekken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Te Papa, het nationaal Nieuw Zeeland Museum. Daarna maken we de overtocht langs de Queen Charlotte Sound richting Picton op het Zuider Eiland. 's Avonds genieten we van een wijnproeverij en dineren we op het Georges Michel Wine Estate. 

Accommodatie: Chateau Marlborough, Blenheim.  

DAG 9
KAIKOURA - CHRISTCHURCH

We rijden vanuit Blenheim verder naar Kaikoura, we passeren de Grassmere Salt Works en zien Nieuw Zeelandse zeehonden bij Ohau Point. Ga op ontdekkingstocht in Kaikoura en onderneem als extra optie een walvis spot cruise of vlucht! We rijden in de namiddag door naar Christchurch via de  Canterbury Plains.

Accommodatie: Terrace Downs Resort, Darfield. 

DAG 10
MT COOK

U wordt uitgenodigd voor een barbeque lunch op de Morelea Farm, in de 240 hectare grote tuin. Later op de dag bezoeken we Tekapo en Pukaki, bezoeken we Church of the Good Shepherd en aanschouwen we het aangezicht van de Zuidelijke Alpen in Mount Cook National Park. Als het weer het toelaat is er de extra optie voor een vlucht over MT. Cook.

Accommodatie: Mackenzie Country Inn, Deluxe Rooms, Twizel.  

DAG 11
Dunedin

Vanuit de Waitaki Hydro Power Scheme en Benmore Dam reizen we door Oamaru naar Dunedin, we houden een rondleiding door de stad en u bent vrij te doen wat u wilt in de middag – neem deel aan een Wildlife Cruise, bezoek de Cadbury Factory of rijdt over de Taieri Gorge Railway –het is geheel aan u.

Accommodatie: Scenic Hotel Southern Cross, Dunedin.  

DAG 12
DUNEDIN - TE ANAU

We beginnen de dag met een rondleiding door Larnach Castle. Daarna rijden we tussen de landschappen door naar Te Anau. Een bezoek aan de gloeiworm grotten in Te Anau is optioneel in de avond.

Accommodatie: Distinction Hotel, Te Anau.  

DAG 13
Ontspannen in QUEENSTOWN

In Fiordland National Park maken we een boottocht over Milford Sound. We zien de Mirror Lakes, Cleddau Valley, the Chasm, Mitre Peak, Bowen Falls en nog veel meer. We reizen langs Lake Wakatipu naar Queenstown. We bevelen een diner aan in het Skyline Restaurant op Bob’s Peak. Toegankelijk via de stijlste Gondola op het zuidelijk halfrond en er is een ook een Kiwi Haka Maori Show te zien!

Accommodatie: Millennium Hotel, Queenstown, 2 nachten. 

DAG 14
Ontspannen in QUEENSTOWN

Verken Queenstown. Doe rustig aan gedurende een wijnproeverij of bezoek een van de vele tuinen. U kunt ook het avontuur opzoeken gedurende een jet boat tocht, wildwaterraften of een bungeejump.  

DAG 15
FRANZ JOSEF

Vandaag brengen we een bezoek aan het historische dorp Arrowtown, bekend om haar goudmijnen. Hierna bezoeken we drie meren - Dunstan, Hawea en Wanaka -, de Haast Pass een Thunder Creek Falls. We maken een korte wandeling door het regenwoud en eindigen onze rit bij de Franz Josef Glacier, 's werelds meest toegankelijke gletsjer. 

Accommodatie:Te Waonui Forest Retreat, Franz Josef.  

DAG 16
FRANZ JOSEF - PUNAKAIKI

U kunt vandaag de gletsjer, Franz Josef Glacier, beklimmen - optioneel is een vlucht naar de top waarna u landt op de gletsjer en met een gids een wandeling maakt. Hierna vertrekken we naar Hokitika, waar de greenstone (jade) gedolven wordt voor sierraden. Daarna vervolgen we onze weg naar Punakaiki, waar we de Pancake Rocks en de Blowholes zullen bewonderen.

Accommodatie: Punakaiki Resort, Punakaiki. 

DAG 17
TRANZALPINE - CHRISTCHURCH

We reizen verder naar Greymouth en naar de Arthur’s Pass waar we op de TranzAlpine trein stappen om over de Zuidelijke Alpen naar Christchurch te reizen.

Accommodatie: Terrace Downs Resort, Darfield.  

DAG 18
Vertrek vanuit CHRISTCHURCH

Vandaag vertrekt u huiswaarts, wij brengen u naar het vliegveld.  

Doe nu uw aanvraag, en onze Nieuw Zeeland reis specialist zal binnen 24 uur een persoonlijk reisvoorstel voor uw unieke reis maken. En dat geheel GRATIS!

Waarom wij denken

dat we het beter doen

Ontdek het zelf! ›