Groepsreizen FAQs

Hieronder staan een aantal vragen over de groepsreizen die we regelmatig ontvangen. Als het antwoord dat u zoekt er niet tussen staat neem dan contact met ons op - we zijn er op u te helpen.

Zie ook onze algemene algemene Niew Zeeland FAQs.

Hide All

De vragen

Zijn er verborgen kosten die niet zijn opgenomen in de prijzen?
Onze prijzen zijn all-inclusive. Er zijn geen verborgen kosten. U vindt de details van wat is opgenomen of optioneel is in de beschrijving van iedere reis. Onze eersteklas begeleide reizen zijn inclusief alle excursies, activiteiten, maaltijden, transport en accommodatie. Als u twijfelt, neem dan contact met ons op.
Uit hoeveel personen bestaat mijn groep?
Dit hangt af van de soort reis die u uitzoekt. Van de kleine groepen en speciale reizen is de groepsgrootte meestal beperkt tot 8-14 personen, afhankelijk van de reis. (informatie hierover wordt verstrekt in ieder reisvoorstel). Voor andere groepsreizen kan het aantal personen veel groter zijn.
Wat is er inbegrepen in de prijs?

Bij elke reis zijn transport en accommodatie inbegrepen. Het aantal maaltijden of activiteiten dat is inbegrepen varieert per reis. Lees de informatie van de afzonderlijke reizen om te zien wat is inbegrepen of neem contact met ons op. Artikelen van persoonlijke aard zoals de wasserij, telefoongesprekken, room service, optionele excursies, wijn en drinken e.d. zijn niet inbegrepen. Prijzen zijn ook exclusief luchthavenbelasting.

Mag ik in de bus roken?

Roken in het openbaar vervoer is verboden in Nieuw-Zeeland. Er zal echter voldoende worden gestopt zodat u dan kunt roken. Laat het ons weten als u rookt. Dan kunnen wij een kamer voor u boeken waarin roken is toegestaan (indien beschikbaar).

Moet ik een reisverzekering afsluiten?

Een reisverzekering is niet inbegrepen in de kosten van uw reis. Wij raden u echter sterk aan een reisverzekering af te sluiten. Dan zijn uw annuleringskosten, persoonlijke spullen, medische kosten en andere onvoorziene kosten gedekt. Sommige speciale reizen eisen het afsluiten van een reisverzekering. Bespreek dit met ons op het moment van boeking.

Fall in love in New Zealand
Make friends in New Zealand
Tour with a group in New Zealand

Doe nu uw aanvraag, en onze Nieuw Zeeland reis specialist zal binnen 24 uur een persoonlijk reisvoorstel voor uw unieke reis maken. En dat geheel GRATIS!

Waarom wij denken

dat we het beter doen

Ontdek het zelf! ›