Reis in een kleine groep

Reist u liever niet in een grote groep? Reist u ook liever niet alleen? Dan is het reizen in een kleine groep de perfecte oplossing!. Wij bieden diverse rondreizen aan. Onze klanten zijn heel enthousiast. Zij noemen de reizen; comfortabel, persoonlijk, veilig, gezellig en de gidsen behulpzaam met de persoonlijke service die u van ons mag verwachten bij alles wat u nodig heeft.

New Zealand Group Tours Reizigers in een kleine groep ervaren een nieuwe manier van reizen, en een andere manier van aanpak. Het lijkt op een vakantie met vrienden of gelijkgestelde waarmee u uw persoonlijke ervaringen kunt delen gedurende de reis.

Wij bieden u dat beetje extra om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Onze gepassioneerde en toegewijde medewerkers en gidsen vragen naar uw persoonlijke wensen om aan uw verwachtingen te voldoen!

Ontdek de ‘must see’ gebieden van Nieuw-Zeeland net als de minder bekende, maar net zo mooie, gebieden. De groepen bestaan uit maximaal 18 personen. Ontdek samen een van de mooiste landen ter wereld! Keer naar huis met onvergetelijke ervaringen, herinneringen en nieuwe vriendschappen.

Bekijk onderstaande rondreizen en laat ons weten in welke u geïnteresseerd bent door ons aanvraag formulier in te vullen. We nemen binnen 24 uur contact met u op over vertrekdata, beschikbaarheid en om eventuele vragen te beantwoorden.

Verberg allen

Groepsreizen die we aanbieden:

Kotare Northland Tour - 4 dagen

De Bay of Islands is een van de plekken die u niet mag missen wanneer u Nieuw-Zeeland bezoekt. Deze reis brengt u naar alle plekken op het Noordereiland die een bezoek meer dan waard zijn. Overnacht in Paihia, een stadje in een National Maritime Park aan de kust. Leer de geschiedenis van Nieuw-Zeeland kennen en ontdek 'Northland' tijdens een van de vele bijzondere activiteiten. 

Meer over de Kotare Northland Tour
Kaka Tour - 5 Dagen

Ontdek de schoonheid van de Coromandel Peninsula kust. Maak een wandeling door de bossen van Rotorua en ervaar de warmte van de Maori cultuur, hun muziek, rituelen en traditionele Hangi gerechten.

Meer over de Kaka Tour
Kea Tour - 6 Dagen

Geniet van Nieuw Zeelands meest spectaculaire uitzichten langs de westkust tijdens deze 6 daagse reis.

Meer over de Kea Tour
Miromiro Tour - 8 Dagen

Ontdek de schoonheid van de Coromandel Peninsula kust. Maak een wandeling door de bossen van Rotorua en ervaar de warmte van de Maori cultuur, hun muziek, rituelen en traditionele Hangi gerechten.

Meer over de Miromiro Tour
Pukeko Tour - 9 Dagen

Reis naar het noorden en bezoek de Bay of Islands en de Kauri bossen. Leer over de geschiedenis van Nieuw Zeeland tijdens een van de uitstapjes in Rotorua en ervaar Hawkes Bay tijdens een Art Deco wijntour.  

Meer over de Pukeko Tour
Takahe Tour - 9 Dagen

Reis over de Canterbury Plains en over veschillende bergpassen. Beleef de Nieuw Zeelandse keuken en alle pracht van haar natuur. Aanschouw de Southern Alps terwijl we landinwaards reizen richting de hoofdstad van avontuur: Queenstown. Vanuit Queenstown brengen we een bezoek aan onder andere Fiordland National Park.

Meer over de Takahe Tour
Huia Tour - 11 Dagen

Reis langs de witte stranden van de Coromandel Peninsula, de ‘City of Art‘ Wellington en vervolg de reis naar de Southern Alps.

Meer over de Huia Tour
Kotuku Tour - 11 Dagen

Vaar over de Cook Strait per ferry en bezoek het Omaka Aviation Herritage Centre in Blenheim. Rijdt daarna via de Kaikoura Coast richting de Southers Alps en naar Fiordland. 

Meer over de Kotuku Tour
Tui Tour - 12 Dagen

Het Noordereiland en het Zuidereiland zijn totaal verschillend en met deze reis kunt u beide verkennen. Dit is het land waar de lucht vers is en de meren helder blauw, waar fiorden wachten om ontdekt te worden en er nog ongerepte natuur te vinden is. Wanneer u nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, het is allemaal te vinden in Nieuw Zeeland. 

Meer over de Tui Tour
Whio Tour -14 Dagen

Ontdek een unieke kant van Nieuw Zeeland, haar gastvrijheid en ongerepte natuur. Ervaar de Maori cultuur in Rotorua en rijd naar Milford Sound voor een cruise langs Mitre Peak. Vlieg terug naar Queenstown over het Fiordland en ga hierna op verkenning langs de aembenemende West Coast met haar regenwouden, gletsjers en helderblauwe meren.

Meer over de Whio Tour
Kakariki Tour - 15 Dagen

Ontdek de ‘must see’ gebieden van Nieuw Zeeland net als de minder bekende, maar net zo mooie, gebieden. Dit 15 daagse reisplan neemt u op een onvergetelijk reis door prachtige landschappen. Het bevat een aantal adembenemende uitzichten en vele memorabele activiteiten. 

Meer over de Kakariki Tour
Kiwi Tour - 16 Dagen

De Kiwi Tour laat u genieten van de Nieuw-Zeelandse natuur, haar landschappen, historie en cultuur. Een goede mix van al het goede dat Nieuw-Zeeland te bieden heeft!

Meer over de Kiwi Tour
Trein, Boot & Bus - 19 Dagen

Ervaar de schoonheid van Nieuw-Zeeland in de luxe van een kleine groep. Reis per trein, bus en boot. 

Meer over de ultieme trein, boot en busreis
Kakapo Tour - 20 Dagen

Ontdek waarom Nieuw-Zeeland een van 's werelds meest gewilde bestemmingen is. Deze ontspannen 20 daagse reis heeft een minimum van twee overnachtingen op iedere bestemming. Op deze manier kunt u veel dingen zien en ondernemen. U heeft tijd genoeg om te relaxen en te genieten van de levensstijl in Nieuw-Zeeland.

Meer over de Kakapo Tour
Zuidereiland wandelreis - 13 Dagen

Dit is een actieve rondreis over het Zuidereiland onder begeleiding van een gids die u alles weet te vertellen over al het moois dat u zult aanschouwen. Maak dagwandelingen en wandel op een aantal van Nieuw-Zeelands mooiste tracks zoals de  Milford Track, Hollyford en Routeburn tracks en de Arthur's Pass!

Zuidereiland wandelreis

Klik hier voor een schema van de vertrekdata voor Kleine Groepen Rondreizen.

Hebt u een eigen groep en wilt u dat wij u helpen bij het plannen van uw reis? Vraag ons naar de op maat gemaakte Nieuw Zeelandse Avontuurlijke Rondreizen.

Doe nu uw aanvraag, en onze Nieuw Zeeland reis specialist zal binnen 24 uur een persoonlijk reisvoorstel voor uw unieke reis maken. En dat geheel GRATIS!

Waarom wij denken

dat we het beter doen

Ontdek het zelf! ›