Kakariki Tour - 15 Dagen

Auckland naar Queenstown

Ontdek de schoonheid van de Coromandel Peninsula kust. Maak een wandeling door de bossen van Rotorua en ervaar de warmte van de Maori cultuur, hun muziek, rituelen en traditionele Hangi gerechten. Wandel de Art Deco tour in Napier en verblijf in Wellington. Maak de oversteek naar Picton via de Cook Strait en bezoek het Omaka Aviation Heritage Centre in Blenheim. Reis daarna via de Kaikoura kust naar Christchurch en laat u verbazen door de overvloed aan zeezoogdieren en vogels langs deze kust. Aanschouw de Southern Alps terwijl u landinwaards reist richting de hoofdstad van avontuur: Queenstown. En een bezoek brengt aan onder andere Fiordland National Park.

15 Day Auckland to Queenstown Tour
What's Included
 • Comfortabel vervoer

 • Ervaren reisgids

 • Kwaliteits accommodaties

 • Ontbijt

 • Drie lunches

 • Twee diners

 • wandeling door het Kauri bos in Tane Mahuta met een Maori gids

 • Ferry over Hokianga van Rawene naar Kohukohu.

 • Cruise door de Bay of Islands naar de Hole in the Rock en Cape Brett 

 • Kawiti caves en bekijk de Glowworm 

 • Ferry van Whitianga naar Ferry Landing, Cooks Beach.

 • Maori concert en hangi diner in Rotorua.

 • Cruise over Lake Rotoiti

 • Rotorua Museum 

 • Huka Falls en het Wairakei geothermisch wonderland

 • Prive Art Deco Tour door Napier.

 • Interislander ferry Wellington naar Picton.

 • Wijnproeverij in Marlborough 

 •  Kaikoura Coast 

 • Vlucht over de Milford Sound en cruise door het Fiordland

 • Verschillende wandelingen

Het Reisplan

Dag 1
Auckland, Matakohe, Waipoua Forest, Omapere, Hokianga

Reis van Auckland langs vele wijngaarden naar het noorden, via Wellford, Matakohe, het Waipoua Forest met als eindbestemming het havenstadje Hokianga.

Accommodatie: Copthorne Hotel & Resort Hokianga.

Dag 2
Omapere, Matauri Bay, Bay of Islands

In de ochtend maken we een cruise door de Hokianga Haven waarna we via duinlandschappen, stranden richting de Bay of Islands reizen. Hier verblijven we tweee nachten.

Accommodatie: Copthorne Hotel & Resort Bay of Islands, 2 nachten. (B)

Dag 3
Cruise the Bay of Islands, Dolphin Swim, Tour Russell Township

Stap aan boord in Paihia voor een boottocht door de baai met 144 eilanden, Cape Brett, ' Hole in the Rock', Otehei Baai en Urupukapuka Eiland. Er is tijd om te zwemmen en we eindigen de dag in Russel.

Dag 4
Bay Of Islands, Tutukaka Coast, Auckland

We reizen door de Bombay Heuvels via Auckland door Waikato en langs de kust van de Coromandel Peninsula naar Whitianga. Onderweg stoppen we in verschillende kustplaatsjes voor lunch of om van de uitzichten te genieten.

Accommodatie: Admiralty Lodge Motel.

Dag 5
Auckland, Thames Coast Highway, Coromandel Peninsula, Whitianga

We reizen door de Bombay Heuvels via Auckland door Waikato en langs de kust van de Coromandel Peninsula naar Whitianga. Onderweg stoppen we in verschillende kustplaatsjes voor lunch of om van de uitzichten te genieten.

Accommodatie: Admiralty Lodge Motel.

Dag 6
Whitianga, Rotorua

Vandaag reizen we verder naar het zuiden langs en stoppen we bij verschillende iconische stranden zoals Hahei Beach. Hierna rijden we verder naar Rotorua, een thermisch gebied beroemd om haar geizers en vulkanische activiteiten.

Accommodatie: Holiday Inn, 2 nachten

Dag 7
Rotorua Sightsseeing

Dit stadje aan de oevers van Rotorua Lake is het hart van Maori cultuur. U kunt hun cultuur ervaren en van de omgeving genieten, maak een wandeling, ga moutainbiken of bezoek het thermische wonderland. In de avond wonen we een traditioneel Maori diner bij.

Dag 8
Rotorua, Taupo, Napier

Vanuit Rotorua reizen we verder naar het zuiden langs Taupo waar we het beroemde Tongariro National Park bezoeken en verder naar de oostkust, Hawkes Bay, beroemd voor haar wijnen en kunst.

Accommodatie: Scenic Hotel Te Pania.

Dag 9
Napier, Greytown, Wellington

Na een bezoek aan Te Mata Peak om van het uitzicht te genieten rijden we verder door het wijngebied Wairarapa naar Wellington. De hoofdstad kent vele kroegjes, musea en uitstekende restaurants.

Accommodatie: The Bolton Hotel.

Dag 10
Wellingston, Cook Strait, Picton, Blenheim, Kaikoura

In de morgen maken we de overstaak naar Picton via Cook Strait, Tory Strait en Queen Charlotte Sound. Eenmaal aangekomen op het Zuidereiland ondernemen we een wijtour door de Marlborough regio en rijden we in de middag verder naar via de Kaikoura  kust naar Kaikoura.

Accommodatie: White Morph Motor Inn, 2 nachten

Dag 11
Verken de Kaikoura Coast

Ontdek deze woest kustlijn gedurende een wandeling en ga op verkenning om walvissen, zeehonden, pinguïns of 1 van de 12 albatrossoorten te spotten.

Dag 12
Kaikoura, Akaunui Farm Homestead, Mt Somers

We reizen verder naar het zuiden richting de Canterbury Plains naar Chistchurch. We stoppen onderweg in de wijnregio Waipara voor koffie en later op de Akaunui Farm voor een speciale lunch. We vervolgen onze weg richting de Southern Alps naar de eindbestemming voor vandaag Staveley aan de voet van Mt Somers.

Accommodatie: Stronechrubie Chalets.

Dag 13
Mt Somers, Lake Tekapo, Aoraki/Mount Cook

We verlaten de Canterbury Plains en reizen via de Burkes Pass naar het Mackenzie Basin. We stoppen bij Lake Tekapo en bezoeken de Church of the Good Shepherd en later vliegen we naar Mt Cook, de hoogste berg van Nieuw Zeeland voor een wandeling.

Accommodatie: The Hermitage.

Dag 14
Aoraki/Mt Cook, Queenstown

In de ochtend hebt u tijd voor een korte wandeling in de bergen voor we verder reizen naar Queenstown via de Lindis Pass. In Queenstown zijn er vele avontuurlijke activiteiten te ondernemen en vele uitstekende restaurants en cafees te vinden.

Accommodatie: Scenic Suites, 2 nachten

Dag 15
Queenstown, Te Anau,Milford Sound Cruise, Scenic Flight, Queenstown

Vanuit Queenstown maken we een uitstapje naar het adembenemende Fiordland National Park en Milford Sound. Hier maken we een cruise en vliegen later terug over dit prachtige nationale park naar Queenstown.

Doe nu uw aanvraag, en onze Nieuw Zeeland reis specialist zal binnen 24 uur een persoonlijk reisvoorstel voor uw unieke reis maken. En dat geheel GRATIS!

Waarom wij denken

dat we het beter doen

Ontdek het zelf! ›