Zeezoogdieren Rondreis

Altijd al eens walvissen en dolfijnen willen ontmoeten in hun eigen omgeving? Hier is uw kans! Reis met ons op een acht daagse rondreis waarin we door Nieuw Zeeland reizen en vele zeezoogdieren zien. We hebben de kans om de volgende walvissen tegen te komen: bultrug, bryde's, southern right, dwergvinvis, grienden en potvissen. Daarnaast kunnen we verschillende dolfijnen tegen komen zoals de hector's en tuimelaars. Natuurlijk kunnen er ook zeehonden, zeeleeuwen en orca's worden gespot. 

What's Included
  • Alle maaltijden en niet alcoholistische drankjes

  • Twee nachten in slaapzalen

  • Meehelpen op de boten bij het spotten van de dieren

  • Activiteiten die inclusief zijn: snorkelen, vissen, zwemmen en nog veel meer

  • Het spotten van zeezoogdieren, met accommodatie aan boord

Het Reisplan

AUCKLAND EN THE HAURAKI GULF
Dit is één van de meest onderscheidende mariene onderwaterparken in de wereld. Zwem met dolfijnen en zie een grote verscheidenheid aan wildleven tewijl u op de boot bent.

ZEEZOOGDIEREN MEDISCHE CURSUS 
Leer over walvisstrandingen en wat u moet doen als dit gebeurt. Deze cursus wordt gehouden in het prachtige Bay of Islands en u leert hierbij om te gaan met speciale reddingsapparatuur. 

ZEEZOOGDIEREN ONTDEKKINGSREIS EN ZWEMMEN MET DOLFIJNEN, BAY OF ISLANDS
De tuimelaar en gewone dolfijn worden hier vaak gesignaleerd, maar soms worden er ook orca's en walvissen gespot.

WELLINGTON - TE PAPA, HET NATIONALE MUSEUM VAN NIEUW ZEELAND
In dit museum zijn er vele skeletten te vinden van zeezoogdieren, en we krijgen onder andere een rondleiding achter de schermen. 

MARLBOROUGH SOUNDS
Samen met mariene biologen zoeken we naar vijf verschillende zeezoogdieren namelijk: de tuimelaar, dusky en hector dolfijnen, de orca, en Nieuw Zeelandse zeehonden. Hierna doen we een wandeling met gids op Motuara Island, dit is een special dierenreservaat.

WALVISSEN SPOTTEN KAIKOURA
Dit is de ultieme plek om walvissen te spotten. Vanuit een helikopter zult u de gigantische potvis zien!

ZWEMMEN MET ZEEHONDEN OF DOLFIJNEN KAIKOURA
U heeft de mogelijkheid om te zwemmen met zeehonden en dolfijnen in dit fantastische gebied. Daarnaast komt u wellicht ook albatrossen, aalscholvers en pijlstormvogels tegen.

AKAROA DOLFIJN BELEVENIS
Ervaar een grote verscheidenheid aan dieren hier waaronder de hector dolfijn, die alleen in Nieuw Zeelandse water kan worden gespot. Daarnaast bevindt zich de kleinste pinguin hier ook, namelijk de kleine blauwe pinguin. 


 

Dr Ingrid Visser

Ingrid is geboren en heeft sinds jongs af aan al een grote interesse voor zeezoogdieren. Het onderzoeken van walvissen en dolfijnen was altijd al haar droom, en na 10 jaar onderzoek heeft ze haar Ph.D. onderzoek kunnen afronden over de orca. Hierna zijn haar onderzoeks resultaten de hele wereld over gegaan. Ingrid zal u leiden naar vele zeezoogdieren en zal haar kennis met u delen. 


WILT U MEER ZIEN?

We bieden ook een verlenging van deze tour aan, namelijk naar het Koningrijk van Tonga. Hier kunt u namelijk met de bultrug zwemmen! Dit is een ervaring die u nooit zal vergeten.

Vertrek Data

MVT

Deze rondreis werkt op aanvraag. Als u geinteresseerd bent, contacteer ons dat alstublieft.