Stage lopen - mogelijkheden

Elke jaar nemen we enkele stagiares aan voor 5 maanden of langer, en geven deze de mogelijkheid om te ervaren hoe is het om in een Nieuw-Zeelands bedrijf te werken in de reisbranche.

Voor degene die geluk hebben is het een mooie kans om te leren hoe het er aan toe gaat in een druk en leuk bedrijf, combineer deze ervaring met de kans om te reizen door Nieuw-Zeeland. 

Op het moment hebben wij nog een plaats vrij.

Hide All

De vragen

Wat zijn mijn taken als een stagiair?
Als een stagiar zul je aan een verschillend aantal taken werken. Er is natuurlijk veel te leren! Je zult meehelpen met het samenstellen en verwerken van reisplannen en reisadviezen voor clienten, onderzoek doen naar nieuwe producten, en andere medewerkers bijstaan in administratieve taken.
Wat zijn de kwaliteiten en vaardigheden waarover een stagiar moet beschikken?

Het is belangrijk dat stagiaires:

  • bekend zijn met Internet, Word, Excel
  • over goede typevaardigheden beschikken
  • Vloeiend Engels spreken in taal en geschrift
  • Ruimdenkend, sociaal, initiatiefrijk en affiniteit met reizen hebben
  • Tweetalig is een voordeel maar geen vereiste
Waar is het hoofdkantoor van First Light Travel?
We zitten in het centrum van Auckland, de grootste stad van Nieuw Zeeland en een geweldige plaats om te wonen en werken.
Is het gemakkelijk om een accommodatie in Auckland te vinden?

Het is gemakkelijk om een accommodatie te vinden. Er worden veel kamers aangeboden op internet, in kranten en in supermarkten. Je betaald tussen de NZ$100 - NZ$160 per week voor een kamer is een appartement of in een huis. Er zijn ook veel kamers in het centrum beschikbaar en door gebruik te maken van het openbaar ervoer hoef je je dus geen zorgen te maken om overal te komen.   

Heb ik een visum nodig om stage bij jullie te lopen?

Ja, je hebt een visum nodig voor een stage en die kun je bij de ambasade aanvragen of ga naar de website van New Zealand Immigration. Een working holiday permit is een echte aanrader.

Wat is de beste manier om jullie te contacteren?

Als je geinteresseerd bent om stage bij ons te komen lopen stuur dan een email met je CV naar info@firstlighttravel.com.

Sunsets in New Zealand
New Zealands Christmas Tree

Doe nu uw aanvraag, en onze Nieuw Zeeland reis specialist zal binnen 24 uur een persoonlijk reisvoorstel voor uw unieke reis maken. En dat geheel GRATIS!

Waarom wij denken

dat we het beter doen

Ontdek het zelf! ›