Ann and Pete Church - UK

We hadden een fantastische tijd! Alle accommodatie was perfect, maar in het speciaal toch wel het kleine huisje in Tutukaka en het hutje in de Coromandel. Nogmaals bedankt voor al jullie service en de kwaliteit die jullie ons aan hebben geboden. Onze reis is erg soepel verlopen en we zullen het zeker nog lang bij ons dragen.

Nigel Williamson

Nigel is ook al langer dan een decenium actief in toerisme. Als een tour gids in Afrika, had Nigel het zo naar zijn zin dat hij het besloot het bedrijf waar hij voor werkte over te nemen. Dit maakte hem de 'Operator manager' van het Londense bedrijf. 

Na het afmaken van zijn studie, en na drie jaar als 'Management Consultant' te hebben gewerkt, vond hij dat het tijd was terug te keren naar het goede leven als reisagent. 

Brent Narbey

Brent heeft meer dan 20 jaar ervaring in de reisbranche. Hij is 7 jaar eigenaar geweest van zijn eigen reisbureau in Londen (Global Connect Travel) voordat hij medeoprichter van First Light Travel werd. Gedurende zijn tijd in Londen heeft Brent ervaring opgedaan in het organiseren van unieke en luxe reizen naar Oost Afrika, duikreizen in de Rode Zee, en andere activiteiten en bestemmingen over de hele wereld! 

Subscribe to First Light Travel RSS