Akaroa

Stunning Akaroa Bonjour, een week voordat de Franse kolonisten aankwamen in Akaroa en van plan waren het hele Zuidereiland te claimen hadden de Britten hun vlag al gehesen. Toch zijn er nog steeds veel Franse invloeden te bespeuren in het dorpje. Franse architectuur, Franse straatnamen en een zeer gezellige sfeer Als u Akaroa binnenrijdt, het oudste dorp van Canterbury, lijkt het net of u terug in de tijd stapt. Kom alles te weten over de Maori's, walvisjachten en de Franse en Britse geschiedenis.

De natuur is overweldigend. Zwem met de zeldzaamste dolfijn op de wereld, de Hector Dolfijn of maak een mooie boottocht door de haven en langs de ruige landtongen. Bezoek de pinguïnkolonie of wandel over een van de vele adembenemende wandelpaden die het schiereiland rijk is. Ooit was hier de grootste vulkaan van het eiland. Ten slotte biedt Akaroa exclusieve lokale wijngaarden, kaasmakerijen en bierbrouwerijen gerund door gedreven ambachtslieden. Akaroa heeft veel te bieden aan diegene die interesse hebben in de fijne dingen in het leven.

Doe nu uw aanvraag, en onze Nieuw Zeeland reis specialist zal binnen 24 uur een persoonlijk reisvoorstel voor uw unieke reis maken. En dat geheel GRATIS!

Waarom wij denken

dat we het beter doen

Ontdek het zelf! ›