Christchurch

Christchurch ligt halverwege de oostkust van het Zuidereiland, iets ten noorden van het ‘Banks Peninsula’.
Christchurch City

Het is de grootste stad van het Zuidereiland. Een levendige plaats met evenementen, theater, moderne kunst, goed winkelen en spectaculaire attracties.

Christchurch Avon River

Christchurch heeft 19de eeuwse gebouwen, de brede lanen en groene parken, en dat geeft Christchurch een elegante, Engelse sfeer.

Andere attracties in de stad zijn de Neo-Gothic Arts Centre, de historische tram, de gondola en het Internationaal Antarctic Centrum. Christchurch is ook uitstekend geschikt om te winkelen, let op ‘Ballantynes’, één van Nieuw-Zeeland’s oudste winkels.

De culinaire standaard is hoog in Christchurch. De restaurants en café’s schenken de beste lokale wijnen. Ga voor of na de lunch varen op de ‘Avon’ rivier.

Christchurch is internationaal bekend om diverse tuinen en de vele festivals en evenementen die er georganiseerd worden. Welk seizoen u ook komt, u zult vermaak vinden met evenementen als ‘The Festival of Romance’, ‘The International Buskers Festival’, ‘Winter Carnival’, en ‘Showtime Canterbury’.

Doe nu uw aanvraag, en onze Nieuw Zeeland reis specialist zal binnen 24 uur een persoonlijk reisvoorstel voor uw unieke reis maken. En dat geheel GRATIS!

Waarom wij denken

dat we het beter doen

Ontdek het zelf! ›