Queenstown pittoreske hoogtepunten

Vanaf het moment dat u opstaat tot het moment dat de zon weer onder gaat, kunt u de prachtige landschappen van Queenstown ervaren. Uw camera zal uitgeput zijn aan het einde van deze reis!

U BEVINDT ZICH IN HET MIDDEN VAN 'MIDDLE-EARTH'

Als u de Lord of the Rings series heeft gezien dan bent u al enigzings bekend met Queenstown. Ruige bergen, strand bossen, gouden heuvels en kristalheldere waterwegen maakte Queenstown, Glenorchy en Arrowton perfect voor Middle-earth locaties. De fans zullen onder andere het Ford of Bruinen, Dimrill Dale, Ithilien, Isengard, Lothlorien, Amon Hen en de Pillars of the Kings herkennen.

Vele bedrijven bieden speciale tours naar Lord of the Rings film locaties aan. Deze tours zijn erg populair onder de LOTR fans: maar ze zijn ook erg geschikt voor degenen die gewoon van prachtige landschappen willen genieten. 

WANDEL DOOR ARROWTOWN HEEN

Op minder dan een half uur rijden van Queenstown, ligt Arrowtown gelegen. In Arrowtown bevindt zich het Lakes District Museum, vaak beschreven als het beste kleine museum van Nieuw Zeeland. In Arrowtown is er veel geschiedenis te vinden. Loop langs de Arrow River en ontdek hoe het leven was voor de Chinese goudzoekers. Op de hoofdstraat, Buckingham Street, kunt u de sfeer uit het verleden goed opsnuiven. In april en mei zien de bomen in Arrowtown er prachtig uit, één van de mooiste van het gehele land.

GLENORCHY - DE TOEGANGSPOORT NAAR HET PARADIJS

Glenorchy ligt vlakbij een World Heritage area, en is omgeven door bergen, riveren en bossen. The weg naar Glenorchy zorgt voor spectaculaire uitzichten op Lake Wakatipu, waaronder berghellingen en hangende valleien.  Twintig kilometer verderop ligt Paradise, dit is een kleine boerennederzetting waar de weg uitloopt in een 4WD track, en uiteindelijk een wandelpad. Vele geweldige wandelroutes starten in de buurt van Glenorchy. 

SKIPPERS CANYON - DE WEG NAAR AVONTUUR

Vanaf de jaren 1860 tot en met een aantal jaren terug, was Skippers Canyon het centrum van de goudmijnen in Queenstown. Deze historische locaties bestaan nog steeds, dus het is niet zo moeilijk om u in te leven in het harde leven van deze goudzoekers.

De Skippers Road is al een avontuur opzich. Neem pauze om te genieten van de adembenemende uitzichten en kijk vooral niet te veel naar beneden! Er zijn verschillende bedrijven die hier opereren en verschillende activiteiten aanbieden. U kunt bijvoorbeeld een ritje doen met de Flying Fox, raften, jetboaten, of bungee jumpen. 

Doe nu uw aanvraag, en onze Nieuw Zeeland reis specialist zal binnen 24 uur een persoonlijk reisvoorstel voor uw unieke reis maken. En dat geheel GRATIS!

Waarom wij denken

dat we het beter doen

Ontdek het zelf! ›