Nieuw Zeeland Autovakanties

Autovakantie Nieuw Zeeland

Waar wilt u naartoe,
Hoe wilt u reizen?

De wegen zijn vrij rustig in Nieuw Zeeland. Daarnaast is de afstand tussen de mooiste plekken relatief kort. De landschappen in Nieuw Zeeland zijn spectaculair en met een autoreis kunt u deze landschappen erg goed ervaren! Daarom kiezen de meeste mensen er voor om met een eigen auto rond te reizen in Nieuw Zeeland. Reizen met een auto zorgt ook voor meer vrijheid, en onafhankelijkheid. U kunt gaan en staan waar u wilt. Het is ook mogelijk om een combinatie tussen auto, trein, bus of zelfs per vliegtuig samen te stellen.

Er zijn twee duidelijke vragen die gesteld worden bij het kiezen voor een autovakantie: Waar wilt u naartoe en hoe wilt u reizen? Iedereen kan u een auto verhuren, maar een gespecialiseerde Nieuw Zeelandse reisconsulent kan u goed vertellen wat de beste plekken zijn om te bezoeken en wat de beste activiteiten zijn in Nieuw Zeeland. Aan de hand van uw wensen, stellen wij samen met u een reisplan op. Onze reisadviezen zijn zonder verplichtingen en geheel gratis dus waarom zou u niet profiteren van onze lokale kennis?

 

Om te beginnen

 1. Bekijk onze Aanbevolen Nieuw Zeelandse Autovakanties - er zijn eindeloos veel mogelijkheden qua routes en activiteiten, maar om u een aantal ideeen te geven bieden we ook een aantal klassieke routes door Nieuw Zeeland aan. Deze zijn te vinden op onze Adviespagina.
 2. Vul onze Aanvraag formulier - laat ons weten wat uw ideeen en plannen zijn. Wanneer u geen idee heeft dan helpen wij u graag op weg met suggesties. Wanneer u wel een idee heeft, deel dat dan met ons zodat we uw perfecte reis samen kunnen stellen!
 3. Wij sturen u een reisadvies per email gebaseerd de door u gegeven informatie. Om u een voorbeeld te geven hoe deze adviezen eruit zien, klik hier.
 4. Voorzie ons van uw feedback - het eerste reisvoorstel is niet meer dan een suggestie, u kunt het geheel verder aanpassen aan uw wensen in samenwerking met onze ervaren reisconsulenten. Laat ons weten wat u wilt en we kunnen het geheel passend maken.
 5. Wij sturen u een actuele prijsopgave gebaseerd op uw aanvraag.
 6. BOEK - wanneer u tevreden bent met het advies en de prijs dan is het tijd om te boeken. Als u geboekt heeft dan sturen wij u een actueel en uitgebreid reisdocument met alle belangrijke informatie, zoals kaarten, algemene informatie over Nieuw Zeeland, kledingadvies voor de diverse activiteiten, uitleg, suggesties en routebeschrijvingen.
 

Campers

Motorhome Hire in New Zealand Self Drive holidaysOp zoek naar totale vrijheid? Boek dan een camper om zo zelf Nieuw Zeeland te ontdekken. Er zijn verschillende mogelijkheden, van 2 persoonsbusjes tot 6 persoons campers. Voorzien van een douche, toilet, keuken, eethoek en meer dan genoeg opbergruimte. Of misschien wilt u liever een klein en eenvoudig campertje waarin u alleen kunt slapen en koken. Als u bij ons uw camper boekt bent u voordeliger uit en bieden wij u bovendien gratis een reisadvies aan!

Lees meer over Camperreizen

 

Auto's

Car Hire in New Zealand Self Drive HolidaysEr zijn vele verschillende auto's beschikbaar, voor elke grootte van reisgenootschap en voor ieders budget.

 • Zuinigheid
 • Compact
 • Middenklasse
 • Standaard
 • Sedan
 • Luxuieus
 • 4 wheel drive
 • Autobus

Lees meer over het huren van een auto »

 

Aanbevolen Reizen

Open roads in New ZealandAls u erover nadenkt om door Nieuw Zeeland te reizen per Auto of Camper, vraag dan naar de pakketten en prijzen.Onze adviezen en services zijn 100% gratis en zonder enige verplichtingen!

Bekijk een aantal van onze Nieuw Zeeland Pakketten