Camper

Bent u op zoek naar ultieme vrijheid en onafhankelijkheid? Reis dan per camper! 

Er zijn diverse mogelijkheden. Voordelige tweepersoons kampeerauto’s tot zeer grote zespersoons moterhomes uitgerust met douche, toilet en keuken.

Er zijn vele campings in Nieuw Zeeland met goede faciliteiten. Daarnaast zijn er ook 'DOC campgrounds'. Dit zijn campings die worden verzorgd door de regering. De bevinden zich meestal op de mooiste plekken en zijn gratis of erg goedkoop. 

 

Waarom zou u via First Light Travel een Camper boeken?

Er zijn meerdere rederen waarom u beter bij ons kunt boeken:

Als u mogelijk een rondreis door Nieuw Zeeland wit doen met een campervan, contacteer ons dan voor informatie over prijzen en pakketten.

Travel New Zealand at your own pace - New Zealand campervan hire

 
  • Bij ons kunt u (bijna) iedere camper huren die u zelf online gevonden heeft tegen een voordeliger tarief.
  • We bieden u een gratis reisadvies. Zelfs wanneer u wilt rondreizen zonder een specifiek plan zijn tips vaak handig om het uiterste uit uw reis te halen!
  • We kunnen uw accomondaties voor aanvang en na afloop van uw camperreis boeken. Daarnaast kunnen wij u helpen met het uitzoeken van activiteiten, en het boeken van de veerboot. En wanneer u de camper alleen voor een gedeelte van uw trip wilt gebruiken helpen wij bij het uitzoeken van vervoer, accomodaties en activiteiten voor de resterende tijd van uw trip. 
  • We helpen u bij het vinden van de beste verzekeringen passend voor uw unieke reis. 
  • Al onze klanten ontvangen een gedetailleerde routeomschrijving en een kaart als onderdeel van de op maat gemaakte camperreis door Nieuw Zeeland. 
  • Suggesties voor de mooiste kampeerplekken.
  • Wij hebben een gratis telefoonlijn. Zo kunnen wij u direct assisteren tijdens uw reis.

 

Strandzeilen
Karten in Rotorua
Prachtige Uitzichten

Doe nu uw aanvraag, en onze Nieuw Zeeland reis specialist zal binnen 24 uur een persoonlijk reisvoorstel voor uw unieke reis maken. En dat geheel GRATIS!

Waarom wij denken

dat we het beter doen

Ontdek het zelf! ›