Nieuw Zeeland Autovakanties

Wanneer u erover denkt om door Nieuw Zeeland te reizen per auto of camper, vraag ons dan naar de tourpakketten en prijzen. Onze reisadviezen en planningen zijn 100% gratis en  zonder enige verplichting! Er zijn ongelimiteerd veel routes en activiteiten mogelijk, maar er zijn ook een aantal klassieke routes die op deze pagina staan genoemd. Natuurlijk kunnen ook deze routes aangepast worden naar uw wensen en gecombineerd worden met activiteiten en accomodaties die beter bij u passen. First Light Travel Clients Blader door deze selectie aan rondreizen en vul daarna ons aanvraagformulier in. We zullen u een reisvoorstel doen dat u geen cent kost en u tot niets verplicht.

Verberg alles

Aanbevolen Pakketten

De Koninklijke Rondreis

In slechts twee weken tijd ziet u de populairste bestemmingen van Nieuw-Zeeland. Daarnaast kunt u gaan kajakken in het Abel Tasman National Park en wandelen op een van de geweldige wandelroutes. Rotorua is bekend om haar geothermische activiteit en hier kunt u ook goed de Maori cultuur leren. Avontuur is er genoeg te vinden in Queenstown. U zult onder de indruk zijn van de gletsjers aan de ruige Westkust van het Zuidereiland.

Meer over de Koninklijke Rondreis
LOTR (Hobbit) Film Locaties - 14 dagen

Deze twee weekse Auto Rondreis laat u de mytische plaatsen van Middle Earth zien. De filmlocaties van The Lord of the Rings en de Hobbit bevinden zich op uitgestrekte en magische landschappen met unieke flora en fauna.

Meer over de LOTR (Hobbit) Film Locatie Rondreis
Ultimate Adventure Tour

Met gebruik van de feedback van onze reizigers hebben wij een 21 daagse reis samengesteld. De meest opwindende en gewaardeerde activiteiten op het gebied van’the outdoors’ worden gedaan. Dit is het soort reis waar u het nog jaren over heeft.

Meer over de Ultimate NZ Adventure Tour
Exclusieve autoreis naar de mooiste Golfbanen

Speel op de allerbeste golfbanen van Nieuw-Zeeland. Leer over de locale cultuur. Ga mee met spannende excursies. Zie de meest fascinerende landschappen en geniet van eerste klas wijnen en sublieme maaltijden.

Meer over deze exclusieve autoreis naar de mooiste Golfbanen
North Island Adventure Tour

Duik, kajak en verken grotten terwijl u de mooiste plaatsen van het Noordereiland bezoekt. Deze reis is gericht op activiteiten in the ‘great outdoors”.

Meer over Noordereiland Avontuurlijke Rondreis
Wintersport in de Zuidelijke Alpen

Dit is het ultieme Nieuw-Zeelandse wintersportavontuur. Helikopter skiën, op de gletsjers klimmen, sneeuwscooters, jet-boten en kajakken in Fjordland. Beter dan dit krijgt u het niet.

Meer over de Avontuurlijke Zuidelijke Alpen Rondreis
New Zealand Wilderness and Camping Tour

Ervaar Nieuw Zeelands westkust en de zuidelijke alpen gedurende deze wilderness and camping adventure tour.

Meer over de Wilderness & Camping Tour
Avontuurlijke rondreis - 10 Dagen

Een verkorte versie van de 20 daagse avontuurlijke rondreis door Nieuw-Zeeland voor degenen die niet alle tijd hebben en zich vooral op het Noordereiland willen focussen. Deze rondreis bezoekt de hoogtepunten zoals de Bay of Islands, de Tongariro Crossing, Napier en Wellington. 

Meer over de avontuurlijke rondreis
Avontuurlijke Rondreis - 20 Dagen

Een volledig reisadvies voor een 20 daagse rondreis door Nieuw-Zeeland, speciaal voor diegene die genoeg tijd hebben en Nieuw-Zeeland op een avontuurlijke manier willen ervaren. Vergeet niet dat ook deze autoreis aan te passen is, dus wanneer er activiteiten zijn die u liever niet wilt ondernemen of wilt vervangen laat ons het dan weten zodat we de reis geheel op maat kunnen aanbieden.

Meer over de Avontuurlijke rondreis
Golf Rondreis langs de mooiste Golfbanen - 13 Dagen

Deze 13 daagse rondreis neemt u mee naar de beste en mooiste golfbanen in Nieuw Zeeland. Geniet van het golfen en van de prachtige uitzichten. 

Meer over de Golf Enthusiast Tour

Vraag ons naar op maat gemaakte pakketten.

Doe nu uw aanvraag, en onze Nieuw Zeeland reis specialist zal binnen 24 uur een persoonlijk reisvoorstel voor uw unieke reis maken. En dat geheel GRATIS!

Waarom wij denken

dat we het beter doen

Ontdek het zelf! ›